Βιογραφικό - Βουλγαρίδου Αριστονίκη

Αριστονίκη Βουλγαρίδου, Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπεύτρια Τούμπας Θεσσαλονίκης

Βιογραφικό
Βουλγαρίδου Αριστονίκη, MD, MSc

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Βέροια.
Αποφοίτησα από την Ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (κατόπιν εισαγωγής με Πανελλήνιες εξετάσεις).
Συνέχισα τις σπουδές μου λαμβάνοντας το Μεταπτυχιακό δίπλωμα εξειδίκευσης (ΜSc) της Ιατρικής σχολής του ΑΠΘ στην “Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία”.
Στη συνέχεια ειδικεύτηκα στην Ψυχιατρική στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Στη διάρκεια της ειδίκευσής μου, εκπαιδεύτηκα μεταξύ άλλων (ψυχοφαρμακολογία, ψυχογηριατρική, εξαρτήσεις, αντιμετώπιση ψυχικών διαταραχών σε άτομα με σωματικά νοσήματα) πάνω σε τεχνικές γνωστικής- συμπεριφορικής, οικογενειακής- συστημικής αλλά και ψυχοδυναμικής ψυχοθεραπείας, ενώ έλαβα την πιστοποίηση ως Γνωστική- Αναλυτική ψυχοθεραπεύτρια.
Για ένα χρόνο εργάστηκα ως η υπεύθυνη ψυχίατρος του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης στο δήμο Νεάπολης- Συκεών.
Έχω εργαστεί 4 συνολικά χρόνια σε ιδιωτικές ψυχιατρικές κλινικές του νομού Ημαθίας και Θεσσαλονίκης.
Από το 2015 διατηρώ ιδιωτικό ψυχιατρικό ιατρείο στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.
Είμαι παντρεμένη και έχω 3 κόρες.

Η ψυχίατρος-ψυχοθεραπεύτρια MD, MSc Αριστονίκη Βουλγαρίδου ασχολείται με την διάγνωση και αντιμετώπιση όλου του φάσματος των ψυχικών διαταραχών ενηλίκου, εφαρμόζοντας κάθε φορά την επιστημονικά κατάλληλη προσέγγιση (ψυχοθεραπευτική, φαρμακευτική ή συνδυασμό τους) που ταιριάζει στις ανάγκες και επιθυμίες του εκάστοτε θεραπευόμενου. Διατηρεί από το 2015 ιδιωτικό ιατρείο στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

 

Επικοινωνία

2311242757- 6972828737

Γρ. Λαμπράκη 218, 55534, Άνω Τούμπα, Θεσσαλονίκη

info@voulgaridou.gr